تا به حال به این فکر کرده اید که زبان قادر است چهار مزه را تشخیص دهد - ترش - شور - شیرین - تلخ - پس تندی چگونه حس می شود؟
برای احساس مزه ی تندی, گیرنده ی چشایی روی زبان وجود ندارد. این مزه در واقع به دنبال تحریک گیرنده های درد, حس می شود همان گیرنده های که سرما و گرما را نیز حس می کنند در واقع با خوردن فلفل سلولهای حسی گرما تحریک می شوند.
اگر توجه کرده باشید وقتی نعناع می خورید یا آدامس نعنایی می جوید حس سرما می کنید. مکانیسم مولکول نعناع هم مانند مولکول فلفل است.
جالب تر آن که سلولهای حسی آن ها تنها در سطح زبان وجود ندارند و در سطح بدن پخش هستند. به همین دلیل اگر فلفل را دور دهان یا روی پلک چشم بمالید، نیز همین احساس را ایجاد می کند، حتی اگر فلفل بسیار قوی باشد می تواند سبب التهاب پوست شود.
Woooow
چ جالب
من از دبیر زیستم پرسیدم گفت تندی ترکیبیه!!!!!
آدم وقتی جواب قانع کننده ای برای یک مجهول ذهنیش پیدا میکنه چقد خوشحال میشه
راستی من امسال کنکور دارم.دعا کنین رشته ی مورد علاقم قبول بشم
ممنون
مطالب جالبی بود.مرسی
اااااا چقد باحال بود
اما من از دبیرم پرسیدم و گفت تندی یک درده.منظور شما هم همین بود؟
عالی بود برا درسام